workshop zakelijk kleden

Team Styling

Samen creëren we een stijlvolle look voor het hele team! Van te voren kom ik naar de collectie kijken om de verschillende setjes te maken en jouw team op een respectvolle en leuke manier te trainen.

Meer over deze workshop

Door te werken met 6 moodboards met verschillende kledingstijlen wordt er door Posh styling samen met jou/jullie gekeken naar de perfecte stijl(en) die past bij jou/jullie als persoon. Daarnaast wordt er gekeken welke kleuren en kledingstijl (en) passen binnen jouw onderneming of het bedrijf waar jij werkt.

Hoe je jezelf hiermee het beste kunt presenteren en voelt dat je in je kracht staat.Tevens wordt er gekeken naar een aantal goede basics(key pieces) voor in je garderobe kast waarmee je zakelijk goed voor de dag komt en eindeloos nieuwe combinaties mee kunt maken.

Je krijgt een persoonlijk kleuradvies waarbij goed gekeken wordt welke kleuren jou doen stralen en passen bij je huid, haar en ogen.Door het maken van een eigen mood board met jouw persoonlijke stijl creëer je je eigen perfecte looks en leer je je eigen stijl herkennen.

€ 175,— p.p v.a. 4 personen.