gezellig en waardevol

Stylish Workshop voor groepen

Geniet samen met je vriendinnen van een gezellige middag of avond vol stijlvolle adviezen en fashion tips and tricks.

Alle ingrediënten voor een gezellige en stijlvolle dag.

  • Stijladvies: Door te werken met 6 moodboards met verschillende kledingstijlen wordt er door Posh styling samen met jullie gekeken naar de perfecte stijl(en) die past bij jullie als persoon.
  • Kleuradvies: Jullie krijgen ieder een persoonlijk kleuradvies waarbij goed gekeken wordt welke kleuren jullie doen stralen en passen bij dehuid, haar en ogen.
  • Tips & tricks voor het creeëren van goede basics (keypieces) voor in jullie garderobe kast waarmee je eindeloos nieuwe combinaties mee kunt maken.
  • Jullie ontwerpen eigen moodboards met persoonlijke stijl en je eigen perfecte looks en leer je voortaan jullie eigen te stijl herkennen.
  • Jullie leren hoe je voortaan miskopen kunt voorkomen.

Verspil geen tijd meer. Laten we samen het in een keer goed doen.

Vorig heb ik van Angelique een kleur- en stijladvies gekregen. Wat een leuke en goede ervaring is dat geweest. Niet alleen is ze gezellig om over de vloer te hebben, ze heeft enorm veel kennis van het effect van de kleuren die je draagt en op hoe je overkomt.

Sinds ik kleding koop met de adviezen die ik van Angelique ontvangen heb, krijg ik niet meer de vraag waarom ik er zo moe uitzie, maar reageren mensen enthousiast op de energie die ik uitstraal. Wat een verschil. Bedankt Angelique.

Miranda R Houten

Wat hebben jullie te vieren?

Voor vragen en andere speciale wensen kun vrijblijvend contact opnemen.

Een Stylish workshop is mogelijk vanaf 4 personen en bedraagt € 175,— p.p.