Het hele jaar stylish

Styling voor tv-opnames en presentaties

Heb je te weinig tijd om je bezig je bezig te houden met het bedenken van setjes kleding voor tv-opnames, presentaties? Of vind je het lastig om elke keer weer een leuk nieuw setje te bedenken? Posh gaat graag voor jou aan de slag.

Meer over deze workshop

Middels een intake gesprek wordt er een goed beeld verkregen van jouw persoonlijke wensen en stijl. Vervolgens gaat Posh voor of met jou op pad gedurende een heel jaar om jou in je kracht te zetten middels de juiste representatieve kleding en kleuren die passen bij jouw huid, haar en lichaam.

De business personal shopping bestaat uit:

4 x per jaar een dagdeel shoppen a €1080,—, ex. btw.
5x per jaar komt op € 1350,— ex. btw.
6x per jaar komt op € 1620,— ex. btw.

Vorig heb ik van Angelique een kleur- en stijladvies gekregen. Wat een leuke en goede ervaring is dat geweest. Niet alleen is ze gezellig om over de vloer te hebben, ze heeft enorm veel kennis van het effect van de kleuren die je draagt en op hoe je overkomt.

Sinds ik kleding koop met de adviezen die ik van Angelique ontvangen heb, krijg ik niet meer de vraag waarom ik er zo moe uitzie, maar reageren mensen enthousiast op de energie die ik uitstraal. Wat een verschil. Bedankt Angelique.

Miranda R Houten