Het hele jaar stylish

Business styling en shopping

Heb jij te weinig tijd om te shoppen?
Ben jij op zoek naar kleding die jouw in je kracht zet?
Kleding die bijdraagt aan jouw zakelijk succes?
Weet je welke kleuren jou doen stralen?

Meer over deze workshop

Van te voren heeft Posh styling een intakegesprek met jou om een beeld te krijgen van jouw persoonlijke wensen en stijl.Wat jij graag zakelijk draagt, welke kleuren passen bij jouen wat je wilt uitstralen Posh styling gaat voor of met jou een dagdeel op pad.

Na een intakegesprek waarin jouw persoonlijke kleding wensen en stijl besproken. Posh Styling heeft vervolgens een goed beeld van de te shoppen kledingitems. Ze gaat vervolgens voor of met jou op pad. Aan de handvan je wensen en budget wordt er een indicatie van het aantal benodigde shop uren besproken.Wanneer Posh styling voor je geshopt heeft, kom je bij haar langs of zij komt bij jou thuis om de verschillende kledingitems, schoenen en eventuele accessoires door te passen. De kledingitems die niet met jou meegaan worden door Posh styling weer terug gebracht.

Een halve dagdeel: € 270,— ex. btw.
Personal shopping basis van het uurtarief.

Ook mogelijk om te shoppen op basis van een uurtarief: €90,— per uur ex. btw.

Personal shopping op basis van een uurtarief.

Vorig heb ik van Angelique een kleur- en stijladvies gekregen. Wat een leuke en goede ervaring is dat geweest. Niet alleen is ze gezellig om over de vloer te hebben, ze heeft enorm veel kennis van het effect van de kleuren die je draagt en op hoe je overkomt.

Sinds ik kleding koop met de adviezen die ik van Angelique ontvangen heb, krijg ik niet meer de vraag waarom ik er zo moe uitzie, maar reageren mensen enthousiast op de energie die ik uitstraal. Wat een verschil. Bedankt Angelique.

Miranda R Houten